Endüstriyel tasarım örneklerinin çeşitlendirilmesi ile hayatımıza giren yenilikler ve modern çağdan ya da öngörülen gelecekten günümüze yansıyan tasarımlarla hayatı kolaylaştıran ve farklılaştıran örnekler gündelik yaşamımıza yansıyor. Son zamanlarda trend olan space çizgiler, giyim, aksesuar, dekorasyon ve mimari gibi alanlarda sıkça karşımıza çıkıyor. Space dekorasyon ürünleri henüz hayatımıza yeni yeni girmeye başlamışken sitemizde yayına almış olduğumuz birkaç modeli aşağıda inceleyebilirsiniz.

İleri düzey teknoloji anlayışının benimsendiği modellerde, modern çizgiler uygulandığı için özellikle dekoratif ürünlerde İtalyan dekorasyon anlayışı hakimdir. Geleceğe açılan bir kapı olan space tasarımlı ürünlerde keskin çizgiler yerine dairesel ve oval desenler tercih ediliyor. İtalyan stili dekorasyon örneklerinde de sıkça karşılaştığımız modern ve geometrik hatlar, space ürünlerle birebir örtüşerek mükemmel uyumun yakalanması sağlıyor.

Yakın tarihe kadar dekorasyon adına üretilen ve gelecek kurgusuna dayalı dizayn edilen tasarımlar birer deneysel çalışma olarak görülüp uygulama ve üretim aşamasına geçmediyse de, 2022 yılı ile birlikte cesur tasarım örneklerini satılabilir formda üretilebilir kılarak mobilya ve aksesuarlarda yeni bir stil ve iddialı koleksiyon ürünleri sunabilir hale geldik. Ev dizaynında cesur adımlar atmayı seven, yaşadığı alanı kendi kimlik yapısına uygun sergilemekten hoşlanan yenilikçi ve iddialı deko severler için 2022 modern koleksiyon ürünlerimizle yepyeni bir Dünya’nın kapılarını aralıyoruz. 

Space tarzın bir diğer avantajı, uzay çağını simgelemesi nedeni ile son teknolojinin tasarımlara entegre edilmiş halde sunuluyor olmasıdır. Özellikle dekorasyon ürünlerinde, yemek odası, yatak odası ya da salon takımı gibi modellerde en son yeniliklerin ve kaliteli malzemelerin kullanıldığı göze çarpan detaylardan birkaçını oluşturuyor. “Yeni evrenlere açılan sonsuz çizgileri ve endüstriyel teknikleri buluşturan yapıları ile space tasarımlı mobilya modelleri, geleceğe damga vuracak bir trend alarmı” Space ürünler özellikle modern mobilya modellerinden hoşlananlar için kaçırılmayacak bir stil oluşturuyor. Evinizi dekore etmeden önce, tüm alternatifleri ve tarzları göz önünde bulundurmak için modern koleksiyon ürünlerimizi inceleyerek seçimlerinizi oluşturabilirsiniz.